2.2.10

o mai țineți minte pe iuliana?

o mai țineți minte pe iuliana?

pentru cei care nu o mai țin minte, iată ce trebuia să vă aduceți aminte.

iuliana m-a rugat să fiu om bun astăzi. cel mai bun motiv pentru care n-ar trebui să o refuz ar fi că m-a rugat. dacă pe voi nu vă convinge asta, poate vă convinge campania de mai jos.

Din inima pentru copii

6 comentarii:

  1. Lucrurile nu apar intamplator. Nu exista simple coincidente...
    Articolul despre lucrurile de care atarna fericirea mea a fost scris pe 1.2.2008. Astazi este 2.2.2010. Fac un salt in timp si raspund: fericirea mea atarna de ajutorarea acestor copilasi bolnavi :)
    Fii bun! Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate, nu`i nicio coincidenta: iulian nu stie exact cand e ziua ta, shi`o sarbatoreste la`nceputu`lu`februarie :)

    shi probabil nu`i o coincidenta nici faptul ca mai devreme am citit despre unu`care cheltuie cate 10000 de euro la fiecare iesire`n bamboo. Probabil e un semn ca trebuie sa ne`ntalnim sa`i furam telefonul, ca sa putem ajuta cu mai mult de 3 sms-uri.

    RăspundețiȘtergere
  3. @jorj: o campania umanitara se adreseaza atat celor care cheltuiesc bani in bamboo, cat si celor care inca n-au aflat cum se conjuga corect verbul "a cheltui" :D

    RăspundețiȘtergere
  4. iuliana cred ca nu te`ai prins tu de jocu de cuvinte a lu jorj. ideea era ca respectivu om cu 10000 de dolari ii cheltuie prost. era o evidenta semantica exprimata prin cea sintactica.

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) daa, la 4 dimineata fix de jocuri de cuvinte ma tineam eu.

    de fapt, era un apropo deosebit de subtil la faptul ca respectivii se cheltuie, in primul rand, psihic shi intelectual acolo, din cauza sentimentului frustrant ca-shi cheltuiesc banii fara niciun scop maretz (ce e viata fara un scop, pana la urma, nu?). Furtul telefonului nu era, deci, doar un ajutor pentru copii, ci shi pentru ceilalti, care au nevoie sa scape de stres, facand o fapta buna.

    @iuliana: acum, c-am aflat, pot sa ma consider scapat, sau campania mi se adreseaza in continuare? :P (am trimis shi`un sms de pe telefonul altuia, pe cuvant)

    RăspundețiȘtergere
  6. @jorj: Multumesc frumos! Apreciez gestul tau! :)
    Si, da, ai dreptate! Iulian nu cred ca stie cand e ziua mea :D

    RăspundețiȘtergere

Being here is a privilege, not a right. Act accordingly.