27.6.07

identitatea virtuală

e greu să regăseşti nişte trăsături personale care să poate fi expuse prin cuvinte proprii. să te expui voluntar adică. aşa că voi vorbi despre altceva, despre orice altceva decât propria persoana, şi las la mâna voastră trăsăturile de mai sus pe care probabil le veţi extrage indirect din spusele mele. şi daca nu ăsta e motivul prezenţei voastre aici, sper ca plăcerea lecturii să vă facă să mai intraţi. cam atât.

12 comentarii:

  1. nu e greu sa vorbesti despre tine.. dar daca trasaturile descrise sunt pozitive, esti considerat laudaros.. daca sunt negative (si esti bou sa le subliniezi) este falsa modestie.. oricum nu e bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e greu sa gasesti trasaturile... Probabil ca le stii deja... Dar preferi sa nu le spui celorlalti, vrei ca ei sa le descopere... Asa ti se pare mai incitant... Pur si simplu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu vrei sa vorbesti despre tine poate sa fie cu dus si intors pentru ca oamenii iti pot "ghici" numai trasaturile bune, iar altii numai pe cele negative. Sa nu le expui deloc inseamna sa lasi loc de mister si sa cultivi setea de cunoastere, ceea ce e bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tinere! asteptam cu interes articolele tale, si subliniez "tale" ca sa avem la ce reveni pentru lectura. Daca vreau sa citesc Brumaru, ma duc intr-o librarie si cumpar un volum.

    Ia commentu' asta ca pe o iuncurajare, prietenii stiu ca poti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Unde esti tu in poeziile alea? Scrie ceva cu riscul de a exprima involuntar o trasatura din personalitatea ta! Si daca ceilalti vad ce e rau in asta? In fond daca vroiai sa ramai anonim nu mai faceai acest blog!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmmm..chiar ca stim ca poti, adik ai asa multe de spus incat ar fi pacat sa le tii doar pt tine..hai incearca :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma asteptam sa nu spui direct ceva despre tine...desi ar fi fost interesant...am fi avut o perspectiva...pe a doua o deducem noi din articolele tale...cu cat mai multe, cu atat mai multe despre tine..:)...promit sa te citesc:) bafta! ps:...acolo sus tot ne zici cate ceva:-"

    RăspundețiȘtergere
  8. Niste trasaturi servite pe tava trezesc putin interesul. E bine sa lasi cititorul sa te descopere singur... Nu ti-as mai fi citit blogul daca te expuneai ca produsele unui hypermarket.

    RăspundețiȘtergere
  9. bine. descopera-ma singura! =))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  10. Lipsea amuzamentul in aceasta pagina...

    RăspundețiȘtergere
  11. beec0c3a-d7cc38f3-d9b8da25ad

    RăspundețiȘtergere

Being here is a privilege, not a right. Act accordingly.