19.3.09

ma pis pe piticii gratis

am aflat recent ca ai facut lva`u. ceea ce ma face sa-ti dau atentie. bineinteles, fac asta mai intai dintr-o curtoazie profesionala de blogger si fost coleg.

esti ultimu` din seria mircea badea, radu moraru, tatulici, petru groza, miron cozma si altii care provoaca direct de la prima lectura sau atentie un relfex de strangere a coaielor cum numai eschimosii stiu. cine esti si ce faci?

esti un semidoct cu vibratii superficiale catre glume ieftine. si pentru ca-s ieftine, lumea le cumpara. tu si predecesorii tai mulgeti vaca romaneasca infometata de comunism si ingrasata artificial de capitalism tragand tare si violent de ugerul ei sensibil, marcat de futerile istoriei. ce faci tu poa` sa faca orice betivan ultim din orice crasma de pe intinsul patriei. tu in schimb stii sa exporti un sablon de blogger pe un domeniu de .ro. esti 2.0

stilu tau, corcitura intre betivu de mai sus si andrei plesu atrage din singuru` motiv ca imediat dupa cuvantu pula vine estetic sau rockefeller ceea ce provoaca in capu cititorilor tai un orgasm care a doua zi se transforma intr-o discutie intre doua virgine de la ASE: fata, il stii pe ala, piticigratis? e foarte tare! talanga de la gatu` tau face zgomot intr-o turma de retardati care au crescut ca "wannabe americans", cu southparkurile si sitcomurile din care te inspiri cand le pui in context romanesc, insipid si deloc original, asa cum traduce formatia bambi - spice girls. cam asta e lacatu.

ce ma intriga pe mine e cheia ta de lectura. ori esti mai complexat decat cacatu lu tyler durden si vrei sa pozezi intr-un emancipat la persoana a 3a care stie sa injure si citeze/parodieze libertatea ori blogu tau e o farsa elaborata pe care o gusti la bere cu prietenii apropiati. sper, spre onoarea ta de om care pune cul in testicul sa fie a 2a varianta. altfel, singura motivatie pe care o vad e ca peste 60 de ani o sa povestesti nepotilor cum ca pe tine la 20 de ani te citeau toti prostii + lucirea de mandrie din ochii nepotilor. reactia ta la o astfel de critica, oricare, nu poate decat sa-mi confirme parerea. ori o confirmi tu, volitiv, ori se confirma ea, ca metatext.

ma astept de la tine aproape de la orice, insa nu sa fii altceva decat previzibil. ai sa faci orice iti coace mintea ca e imprevizibil, cel mai probabil un atac la persoana mea. dar iti stau la dispozitie cu raspunsuri la orice curiozitati personale sau intime ai, pentru ca, spre deosebire de tine, eu nu am nevoie sa compensez lipsa de atentie din perioada adolescentei cu cacaturi pe net prin care cersesc titlul de chior / imparatul orbilor. si oricum e cazul sa fii defensiv si prevad ca vei fi defensiv - asta confirma ce spun. de fapt, orice vei face sau nu, imi confirma spusele.

sincer, daca am fi prieteni, mi-as permite sa-ti dau un sut in cur. asa, prieteneste. dar nu suntem asa ca imi permit sa ma pis pe blogu tau si pe continutul lui plin preejaculari linse de cainii care te citesc.

ciao.

30 de comentarii:

  1. Adevarat, neadevarat. Ai dreptate, n-ai dreptate. Nu mai conteaza... e absolut hilar. :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. cum le stii tu pe toate ca un om mare. as zice ca ai facut psihologie, nu snspa, dupa cum te-ai prins ca compensez "lipsa de atentie din perioada adolescentei"

    as zice ceva da mi-e sa nu ti se scoale de la prea multa atentie, se vede ca duci lipsa in perioada maturitatii timpurii.

    ce pot sa zic, fiecare om are dreptul la o opinie, chiar si un cacat cu ochi pseudointelectual ca tine.

    scuza-ma ca-s semidoct. trebuie sa imi pun si eu o lista de carti citite pe blog, ca sa vada lumea care intra ca-s intelectual.

    RăspundețiȘtergere
  3. Parerea mea este ca fiecare scrie despre ce vrea si cum vrea. Faptul ca tu te bagi in seama si comentezi blogul lui denota foarte multa prostie din partea ta. Asa, un fel de "bagati-ma si pe mine in seama".

    Zbye!

    RăspundețiȘtergere
  4. vad ca nu joci mingea pe care ti-am ridicat-o la fileu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti un cacat cu ochi. Si pentru ca lumea sa nu vada asta ti-ai tras ochelari. Ai vrea sa te poti si tu gandi cum se masturbeaza Andreea Escape cu o statueta imitatie oscar. Dar nu poti.

    Fac pariu ca la scoala erai fraieru tuturor. Cand spuneai o gluma lumea pleca, iar cand se radea, erai motiv, nu participant. Asa ca ai crescut mare si ti-ai facut blog, sa razi si tu singur de aia care radeau de tine.

    Radu are o sectiune special dedicata muistilor no-name ca tine, presupusi intelectuali.

    http://www.piticigratis.com/2009/02/profailar-blogarul-puchinos/

    mancami-ai ce mi-a ramas din pula, ca ma-ta e afk. sau iti face de mancare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iar tu esti un cacat fara ochi care da citate din blogul unuia ca sa il lamureasca pe altul ca e "presupus intelectual".

    In caz ca nu te prinzi, e amuzant, ba, ca-l acuzi ca e presupus intelectual in timp ce tu esti "sub deal" :)), un fel de blog-reader. Cum iti permiti sa faci evaluari :) de "intelectuali presupusi" daca tu esti la nivelul de 0 opinii, dau citate de pe net ? Simplu: faci ceva nenatural, cum ar fi sa bagi un picior intr-un orificiu mult mai stramt decat piciorul. Asta arata doar ca esti capabil de ambele.

    Esti cumplit de penibil :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ pitici:

    esti simpatic, dar gol, poate din cauza asta ai ezitat sa spui prea multe, ca sa nu i se scoale cuiva de cat de gol esti.

    si e bine ca are fiecare cate o opinie, cu sau fara ochi, in cel mai rau caz iti observi lipsurile si reactionezi in consecinta, in cazul cel mai bun te opresti din bloggareala.

    in alta ordine de idei, sau de lipsa de idei, gasesc primul text destul de precis, un manifest al opiniilor mai multora care, in efectivul lor de pseudointelectuali, apeleaza deseori la a te ignora. Asa ca subscriu.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Los muertes de su madre:

    Cam infierbantat pentru un blog care nu e al tau. Presupui cam multe si mai ales gresit. Sau a presupus Raducu pentru tine. Asta nu mai e asa de important. Important ramane ca tu esti mereu acolo sa-l pupi in....gura. ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Criticilor mei.

    Sa ma pupati unde nu ma vede soarele.

    RăspundețiȘtergere
  10. radu alexandru e o labuta sinistra. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. @zaky: vezi ba, daca te mananca`n cur shi dai atentie prostiei? :) uite de ce kkt de cearta ai parte acum. culmea e ca fiecare participant se crede undeva deasupra celorlalti da`se`njura ca`n piata toti :)

    Shi tu ai cautat cu lumanarea urarile lui mortii ma`sii ala de deasupra, clar :)

    RăspundețiȘtergere
  12. E o vorbă tare-nţeleaptă de-a lu` Drew:
    "Sometimes you can make fun of people, and other times they do it for you."

    Atât.

    RăspundețiȘtergere
  13. :) piticigratis e un loc in care isi cioc(a)nesc neajunsurile numerosi indivizi de o lipsa de calitate certa iar "centaurul" e doar un ciot peste.

    subscriu(si subsemnez) textului de mai sus !

    RăspundețiȘtergere
  14. ideea e asta. ca dupa o anumita cantitate de audienta, care depaseste cercul prietenilor si cunoscutilor fata de care poti gresi, oricat de umorist, patriot, nesimtit, moralist, genial esti - trebuie mai intai sa fii responsabil. pentru ca ai toate sansele sa te auda cineva care baga la cap de-a binelea ce spui tu. e cam prima regula din jurnalism.


    si responsabilitatea asta nu ia mult. orice snob / arogant / mistocar are si tre` sa aiba o minima inclinatie spre eleganta actului de comunicare, chiar si atunci cand iti scanezi p*la si o pui pe blog. la tine lipseste.


    sub ce pretext scrii tu despre snspa ca un loc plin de pitipoance? o fi adevarat, dar sa stii ca pe langa ele mai sunt si niste fete (si baieti) care-si rup creierii in niste concepte pe care tu nu poti probabil nici sa le pronunti. si printr-un mecanism simplu se alatura doua lucruri total diferite. in sensul asta, actul tau total gratuit de injuratura nu face bine sub nicio forma. nici in sens umoristic. asta a fost doar un exemplu, mi-a fost mai la indemana.


    hai ca la asta n-ai ce sa ma zici. :) gata, mi-am dat jos haina de moralist.

    RăspundețiȘtergere
  15. Iulian Zaharia, de ce ai scris tu postarea asta?

    RăspundețiȘtergere
  16. bai...nu sunt un cititor al blogului pitici gratis, ba mai mult am cam luat foc cand a scris niste orori la adresa lui cristi minculescu, intr-un moment total nepotrivit.
    Asta e insa si ideea cu blogul asta, e facut ca sa enerveze pe toata lumea si ca sa-si faca altii trafic injurandu-l...

    Sub ce pretext scrie despre snspa ca e plin de pitipoance? De ce i-ar trebui un pretext?
    Scrie pentru ca poate, pentru ca din fericire suntem liberi iar SNSPA nu se rezuma la FCRP, sau si mai si la anul III... daca iei in calcul toata populatia snspa pitzi cam predomina :)

    Chiar daca multe injuraturi de acolo sunt gratuite si incluse doar ca se atace diversi/diverse, din punctul meu de vedere astfel de bloguri trebuie sa existe. Altfel o sa transformam si internetul intr-o spalare pe creier,cenzurata, migalita si spoita.

    Am insa impresia ca ai scris postul asta ca verifici cati vizitatori in plus iti va aduce:P

    RăspundețiȘtergere
  17. n-am citit comentariile decat din p***-n c**, ca sa pastrez atmosfera generala, dar cred ca postul asta a fost o greseala.

    RăspundețiȘtergere
  18. spuneti nu la droguri ca uite ce iese:))
    *atat pt mititeii cat si pt tine...pt mine mai ales
    mess ruuuulzzzz

    RăspundețiȘtergere
  19. Mda...un plonjon in penibil. Macar pe PiticiGratis regasesc multe din chestiile ce ma ROD si pe mine, spre deosebire de pseudo-semi-non-intelectul ce se vrea a fi izbitor in posturile tale.
    Nu stiu care din voi doi e mai complexat. :))))))))))))))))
    Daca ar fi sa ne pisam NOI, cei care-l citim, pe TINE...te-ai cam ineca intr-un ocean de elixir MISA. Nesimnificativule.
    Iar despre SNSPA...OMFG. Mai bine taci. Si-ti continui fantezia cu Andreea Banica. Serios.

    RăspundețiȘtergere
  20. tuturor le este simpatic radu, pana cand scrie despre ei. daca nu scria nebunia aia despre tine, probabil ai fi zis la ora asta, ca esti fan.

    e doar o parere. sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  21. "iulian zaharia spunea...
    @jorj :))))) word... "

    cine vorbea de americanisme si southpark-uri trase'n cur. " 'up player" ? faci cititori incercand sa atragi atentia prin posturi de gen? rusinos...foarte rusino?

    RăspundețiȘtergere
  22. Sunteti toti niste dobitoci, critici!!! atat stiti, atat faceti!!! 2.0 lei (ron) Daca ati stii sa faceti si altceva nu ati mai pierde vremea criticand bloguri, nu v-ar mai arde!!! Toti stiti sa va loviti la oua pe internet, dar nici unul nu ati realizat ceva vreodata, numele voastre nu apar nicaieri, idiotilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. felicitari ! in sfarsit un om cu capul pe umeri, care nu e fascinat de porcaria aceea de blog.
    ne plangem ca suntem mistocari, inculti si ca ne lamentam in fiecare zi. asa ca, ce ne ramane? sa facem misto ! putin sare si piper pe viata asta de cacat, asa'i radu?
    iulian zaharia ai tot respectul meu.

    RăspundețiȘtergere
  24. ce prost esti :))

    stii cum se numeste cand te enerveaza din scurt un individ si tu ii scrii o pagina intreaga de insulte urbane? Ai fost trollat :))))))

    plus ca folosesti acelasi limbaj ca piticu gratis, desi il acuzi de vulgaritate intelijenta
    vai steaua ta :))

    RăspundețiȘtergere
  25. in primul rand se spune "americans wannabe" si nu "wannabe americans"...fa un efort si retine.
    in al doilea rand, il acuzi pe om ca se inspira sau copiaza poante de genul south park...pai pe tine te-a prins cineva cand furai (repet, FURAI) de la dl Jon Stewart si ai reactionat la fel de violent
    apropo de virgine...regretam ca mama ta nu a ales sa ramana o virgina; putea sa evite sa stoarca un rahat ca tine

    RăspundețiȘtergere
  26. Hai te-n pula, ca te-ai pisat deja pe tine, asa ca eu ma pot pisa in tine. Sa spui ca piticigratis n-are esenta e ca si cum gatul tau ar fi invins reflexul de borala cu ajutorul boambei die urzica gaurita, nu cu pula mea. Timpul trece mai greu cand ai pula mea in gura, asa e la viteza luminii, ca sa nu mai punem masa grea a pulii. Nu-i asa ca-ti place? realitatea

    RăspundețiȘtergere

Being here is a privilege, not a right. Act accordingly.